Rehabilitering av bad i Bergen

Vi har lang erfaring fra bransjen og har levert flere hundre baderom. I tillegg har flere av våre ansatte mesterpapirer. Fordelen med å bruke Flesland Flis til rehabilitering av bad er at vi tar ansvar for hele prosjektet fra start til ferdigstillelse. Dette inkluderer søknader til offentlige etater, at badet blir levert i henhold til forskrifter og selve utførelsen av jobben.

I tillegg har vår samarbeidspartner Studio Bergersen egen utstilling i butikk og kan levere det meste av fliser, baderomsmøbler, badekar og toalett. 

Flesland Flis – din spesialist på rehabilitering av bad!

Å pusse opp et bad eller bygge et helt nytt er ofte en stor investering. Det er en spennende prosess med mange ting å vurdere. Derfor er det viktig å velge en aktør som utfører arbeidet etter alle kriterier og avtalt kvalitet. Å levere kvalitet i alle ledd er svært viktig for Flesland Flis og det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd med resultatet. Som rådgivende part hjelper vi deg med alle spørsmål du måtte ha om design og tegning av ditt bad.

Foruten at Flesland Flis er en godkjent våtromsbedrift, har vi også flere samarbeidspartnere som består av håndverkere som rørleggere, snekkere, elektrikere, murere og rørleggere. Derfor kan Flesland Flis bistå med koordinering, planlegging og gjennomføring av prosjekter som dekker flere fagområder.

Dokumentasjon ved utforming av bad og våtrom

Flesland Flis leverer alltid FDV-dokumentasjon ved ferdigstilling av våtrom som bad eller vaskerom. FDV-dokumentasjonen viser hvilke materialer som er brukt og hvordan våtrommet skal forvaltes, driftes og vedlikeholdes. På boligmappa.no blir FDV-dokumentasjonen levert av oss elektronisk. Det er svært viktig å vise til denne dokumentasjonen ved et eventuelt hussalg, og gir deg som huseier trygghet dersom det skulle trenges dokumentasjon ovenfor forsikringsselskap eller lignende. 

Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende befaring!

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å bygge drømmebadet ditt!