Rørlegger

Trenger du rørlegger og bor i Bergensområdet? Vi er tilgjengelig for oppdrag.
rørlegger pusse opp bad

Rørlegger i Bergen

Rørleggertjenester

Flesland Flis er din pålitelige og erfarne rørlegger i Bergen. Vi har lang erfaring innen rørleggerarbeid, og kan hjelpe deg med alt fra mindre reparasjoner til større installasjoner.

Vi kan hjelpe deg med alt fra enkle reparasjoner som lekkasjer og tilstoppede rør til større installasjoner som oppgradering av bad og kjøkken. Vi tar oss også av totalrehabilitering av bad og sørger for å levere tjenesten i henhold til de høyeste standarder. Våre erfarne rørleggere har omfattende ekspertise innen rørleggerarbeid, og sørger for å bruke kun de beste materialene og verktøyene for å sikre en langvarig og solid installasjon.

Bytte av WC

Vi kan tilby enkelt bytte av WC. Alt fra enkle løsninger til moderne spyletoaletter.

VVS Tjenester

Trenger du rørlegger og bor i Bergensområdet? Vi er tilgjengelig for oppdrag.

Utekran

Hadde ikke det vært praktisk med en utekran som gir både varmt og kaldt vann?
rørlegger pusse opp bad
Puss opp badet

Hvorfor velge Flesland Flis som din rørlegger?

Vi tilbyr kvalitetssikrede og sertifiserte rørlegger tjenester til konkurransedyktige priser. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse av prosjektet, og sørger for å ta hensyn til dine ønsker og behov underveis i prosessen.

Vi tilbyr også en kostnadsfri befaring for å gi deg en nøyaktig vurdering av arbeidet som skal utføres. Vårt mål er å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig for deg som kunde, og vi sørger for å ta hensyn til dine ønsker og behov underveis.

Kom i gang!

Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt rørleggerprosjekt og få et uforpliktende tilbud. Med Flesland Flis kan du være trygg på at du får profesjonell rørlegger tjeneste levert av erfarne rørleggere til avtalt tid og til avtalt pris.