Nytt bad på 10 dager

Drømmer du om et nytt bad, men kvier deg for en lang og kostbar oppussingsprosess? Hos Flesland Flis tilbyr vi en rask og smidig løsning med vårt konsept "Nytt bad på 10 dager". Vi utfører alt fra rørleggerarbeid til flislegging og montering av baderomsmøbler, og sørger for at du får et nytt bad på rekordtid.
Nytt bad på 10 dager / pusse opp bad

Rask og smidig oppussing med Flesland Flis

Hvordan fungerer "Nytt bad på 10 dager"?

Først og fremst vil våre erfarne rørleggere gjennomføre en befaring av ditt nåværende bad og avdekke eventuelle utfordringer som må tas hensyn til. Deretter vil vi utarbeide en plan og et tilbud basert på dine ønsker og behov.

Når du har godkjent tilbudet vil vi starte oppussingsprosessen og sørge for at alt arbeidet utføres etter gjeldende forskrifter og krav. Vi vil også sørge for å ha en god kommunikasjon med deg underveis i prosessen, slik at du hele tiden er oppdatert på fremdriften og eventuelle endringer.

Etter 10 dager vil du kunne nyte ditt nye bad, ferdig montert og klart for bruk.

Befaring

Tilbud

Nytt bad

Puss opp badet

Hvorfor velge "Nytt bad på 10 dager" hos Flesland Flis?

Vårt konsept “Nytt bad på 10 dager” er utviklet for å gi deg en smidig og rask oppussingsprosess uten at det går på bekostning av kvalitet og funksjonalitet. Vi har lang erfaring med oppussing og rehabilitering av bad, og våre dyktige håndverkere er opptatt av å levere kvalitetssikrede resultater.

Vi er en sertifisert våtromsbedrift som tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse. Vårt mål er å gjøre oppussingsprosessen så enkel og smidig som mulig for deg, og vi sørger for å ta hensyn til dine ønsker og behov underveis i prosessen.

Nytt bad?

Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt nye bad på 10 dager, og få et uforpliktende tilbud. Med Flesland Flis kan du være trygg på at du får et nytt bad levert av erfarne håndverkere til avtalt tid og til avtalt pris.