Oppussing av bad

Ønsker du å renovere eller totalrehabilitere badet ditt? Flesland Flis er en sertifisert våtromsbedrift med over 20 års erfaring innen oppussing, renovering og totalrehabilitering av bad i Bergen. Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt, og sikrer at alle arbeider oppfyller forskrifter og krav. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på oppussing av ditt bad.

Puss opp badet med Flesland Flis

Din ekspert på rehabilitering av bad

Å renovere eller bygge et nytt bad kan være en stor og kostbar oppgave, men det kan også være en verdifull investering som øker både komforten og verdien i hjemmet ditt. Flesland Flis har ekspertise innen utforming og design, valg av materialer og ferdigstillelse av prosjektet, og tilbyr tjenester som inkluderer renovering og totalrehabilitering av bad.

Som en sertifisert våtromsbedrift tar vi oss av hele prosessen, fra søknad til offentlige myndigheter til ferdigstillelse av prosjektet. Våre dyktige håndverkere har omfattende ekspertise innen rørleggertjenester, baderomsdesign og ventilasjonssystemer for å hindre fuktproblemer og muggvekst.

Befaring

Tilbud

Nytt bad

Nytt bad på 10 dager / pusse opp bad
Vi hjelper deg med ditt nye bad

Hvorfor velge Flesland Flis til oppussing av bad?

Vi er opptatt av å levere kvalitetssikrede resultater og tilbyr derfor kun det beste til våre kunder. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd med resultatet.

Flesland Flis tilbyr tjenester som inkluderer rehabilitering og totalrehabilitering av eksisterende bad, samt bygging av nye bad. Vi tar oss av hele prosjektet, fra søknad til offentlige myndigheter til ferdigstillelse av prosjektet, og sikrer at alle arbeider oppfyller forskrifter og krav.

Skal du pusse opp bad?

Dette bør du vite

Skal du pusse opp badet ditt? Les videre for å få tips og råd om de viktigste faktorene å vurdere, fra valg av materialer til planlegging og budsjettering. 

Før du starter med oppussingen, er det viktig å ha en klar plan og et realistisk budsjett. Bestem deg for hva slags funksjoner du ønsker og hvilket utseende du vil ha på badet ditt. Tenk også på materialvalg og størrelsen på prosjektet ditt. Et realistisk budsjett vil hjelpe deg med å unngå uventede kostnader og sikre at prosjektet går etter planen.
Valget av gulv- og veggmaterialer vil påvirke utseendet og funksjonaliteten til badet ditt. Det finnes mange forskjellige materialer å velge mellom, som fliser, vinyl, laminat og tre. Vurder hva som vil passe best for ditt bad basert på din personlige smak, budsjett og funksjonalitet.
God belysning er viktig på badet ditt, og du bør vurdere både funksjonaliteten og utseendet når du velger belysning. Velg en kombinasjon av taklamper og vegglamper for å sikre god belysning, og tenk på om du ønsker dimmer eller ikke. Riktig belysning kan også bidra til å skape en avslappende atmosfære på badet.
Sanitærutstyr er en av de største investeringene du vil gjøre når du pusser opp badet ditt. Det er viktig å velge kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører for å sikre funksjonalitet og holdbarhet. Tenk også på størrelsen på baderommet ditt og hvilke funksjoner du ønsker.

God ventilasjon er viktig på badet ditt for å hindre fuktighet og muggvekst. Vurder installasjon av en ventilator eller en avtrekksvifte for å sikre tilstrekkelig ventilasjon. En av våre samarbeidspartnere, Bergen Elektro Automasjon, kan hjelpe deg med å velge riktig ventilasjonssystem for ditt bad.

Valget av entreprenør er en av de viktigste faktorene i oppussingsprosessen. Det er viktig å velge en sertifisert våtromsbedrift med erfaring og ekspertise innen oppussing og rehabilitering av bad. Hos Flesland Flis tar vi oss av hele prosessen, fra planlegging og budsjettering til ferdigstillelse av prosjektet. Vi garanterer kvalitetssikrede resultater og tilbyr kun det beste til våre kunder.

Pusse opp bad?

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape ditt drømmebad i Bergen. Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt oppussingsprosjekt og få et uforpliktende tilbud.