Om oss

Flesland Flis har over 20 års erfaring med rehabilitering og oppussing av bad i Bergen. Vi tilbyr alt fra rørleggertjenester og baderomsdesign til ferdigstillelse av prosjektet. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på oppussing av bad i Bergen!

Sertifisert våtromsbedrift

Å pusse opp eller bygge et nytt bad er en spennende prosess som krever mye tid og planlegging. Som en sertifisert våtromsbedrift med lang erfaring, vet vi hvor viktig det er å ha et bad som både er funksjonelt og estetisk tiltalende.

Flesland Flis tilbyr alt fra rehabilitering av eksisterende bad til bygging av nye bad i Bergen. Vi tar oss av hele prosjektet, fra søknad til offentlige myndigheter til ferdigstillelse av prosjektet, og sikrer at alle arbeider oppfyller forskrifter og krav.

Våre dyktige håndverkere har omfattende ekspertise innen rørleggertjenester og baderomsdesign, og vil hjelpe deg med alt fra utforming og design til valg av fliser og baderomsmøbler. Vi har også et eget showroom hos Studio Bergersen, hvor du kan se et stort utvalg av fliser og baderomsmøbler.

Vi er opptatt av å levere kvalitetssikrede resultater og tilbyr derfor kun det beste til våre kunder. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd med resultatet.

Oppussing eller bygging av nytt bad kan være en stor og kostbar oppgave. Derfor er det viktig å velge en aktør som leverer kvalitetssikrede og sertifiserte tjenester. Med Flesland Flis kan du være trygg på at du får et ferdig bad levert av erfarne håndverkere til avtalt tid og til avtalt pris.

Samarbeidspartnere

Flesland Flis har flere samarbeidspartnere noe som gjør oss til en totalleverandør av rehabilitering og oppussing av nytt bad i Bergen og omegn. Noen av våre samarbeidspartnere er:

Bergen Elektro Automasjon AS

Nytt bad på 10 dager

BEA samarbeider med Flesland Flis for design, planlegging og gjennomføring av nye bad og rehabilitering av gamle bad. Sammen har vi i over 20 år pusset opp bad i Bergen.

Studio Bergersen

Har eget showroom, hvor alle som velger å få rehabilitert eller pusse opp baderommet av Flesland Flis kan komme og få hjelp til å skape sitt drømmebad. Studio Bergersen hjelper deg med å velge alt fra fliser til baderoms innredning for både små og store oppdrag. Hos studio Bergersen finne du faglige trygge medarbeidere som gir deg den ekstra servicen du trenger, samt gode tips og råd i valget av produkter.

Veranda as

Veranda AS har valgt å samarbeide med Flesland Flis for å sikre høy kvalitet og pålitelig utførelse av støpearbeid for sine kunders utendørsprosjekter som for eksempel: montering av vinterhager , sommerhus, og andre typer prosjekter. Sammen tilbyr Veranda AS og Flesland Flis en helhetlig og komplett løsning for utendørsområdene til kundene.

Modena

Vi har et eget showroom der alle som ønsker å rehabilitere eller pusse opp baderommet med Flesland Flis kan få profesjonell hjelp til å skape sitt drømmebad. Modena bistår deg med å velge alt fra fliser til baderomsinnredning, uansett om prosjektet er stort eller lite. Hos Modena finner du kunnskapsrike medarbeidere som gir den ekstra servicen du trenger, samt verdifulle tips og råd i valget av produkter.

Norfloor

Vi har et eget showroom hvor kunder som vil rehabilitere eller pusse opp baderommet med Flesland Flis, kan få profesjonell veiledning for å skape sitt drømmebad. Norfloor hjelper deg med å velge alt fra fliser til baderomsinnredning, uansett prosjektets størrelse. Hos Norfloor finner du kompetente medarbeidere som gir ekstra service, samt nyttige tips og råd ved valg av produkter.

Kontakt oss

Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt nye bad og få et uforpliktende tilbud. Med Flesland Flis kan du være trygg på at du får et nytt bad levert av erfarne håndverkere til avtalt tid og til avtalt pris.