Rehabilitering av bad

Flesland Flis er en sertifisert våtromsbedrift med over 20 års erfaring i oppussing og rehabilitering av bad. Vi tar oss av hele prosjektet, fra søknad til offentlige myndigheter til ferdigstillelse, og tilbyr rørleggertjenester og baderomsdesign. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på rehabilitering av ditt bad.

Sertifisert våtromsbedrift

Din ekspert på rehabilitering av våtrom

Badet er et av de viktigste rommene i huset, og Flesland Flis forstår viktigheten av et baderom som fremmer velvære og avslapning. Vi tilbyr både oppussing av eksisterende bad og bygging av nye bad, uansett størrelse eller formål.

Som en sertifisert våtromsbedrift med lang erfaring, er vi spesialister på rehabilitering av bad. Vi tar oss av hele prosessen, fra søknad til offentlige myndigheter til ferdigstillelse, og sikrer at alle arbeider oppfyller forskrifter og krav.

Vårt dyktige team av erfarne håndverkere har omfattende ekspertise innen rørleggertjenester og baderomsdesign. Vi hjelper deg med alt fra utforming og design til valg av fliser og baderomsmøbler. I tillegg har vi eget «showroom» hos Studio Bergersen, hvor du kan se et stort utvalg av fliser og baderomsmøbler.

Puss opp badet

Hvorfor velge Flesland Flis til rehabilitering av bad?

Vi er opptatt av å levere kvalitetssikrede resultater og tilbyr derfor kun det beste til våre kunder. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd med resultatet.

Rehabilitering eller bygging av nytt bad kan være en stor og kostbar oppgave. Derfor er det viktig å velge en aktør som leverer kvalitetssikrede og sertifiserte tjenester. Med Flesland Flis kan du være trygg på at du får et ferdig bad levert av erfarne håndverkere til avtalt tid og til avtalt pris.

Kom i gang!

For gratis og uforpliktende befaring, kontakt oss i dag for å få en skreddersydd løsning for ditt bad.