Skal du pusse opp bad?

Ofte stilte spørsmål

Skal du pusse opp badet ditt? Les videre for å få tips og råd om de viktigste faktorene å vurdere, fra valg av materialer til planlegging og budsjettering. 

Vi starter opp med en gratis og uforpliktende befaring hvor vi tar en gjennomgang av badets tilstand. Dere får deretter tilsendt et pristilbud. Ved godkjent tilbud kan dere velge ut fliser og baderomsinnredning hos våre leverandører.
Prisene er varierende. Beliggenhet, størrelse, produkter, elektriske løsninger mm har alle betydning for den endelige prisen. Derfor kommer vi på gratis befaring og setter opp ett pristilbud basert på deres ønsker. Bestill befaring og få pristilbud.
Dette spørsmålet er litt vanskelig å svare på. Vi har normalt rundt 1 mnd ventetid, men dette kan variere. Når du takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir du registrert i arbeidskalenderen vår på første ledige plass. Vi bekrefter tilbake til deg hvilken mnd vi skal starte på oppdraget ditt. Ca en uke før vi starter blir du varslet om oppstartsdato.
Flesland Flis bygger og utfører sine oppdrag i henhold til gjeldende forskrift fra Direktoratet For Byggkvalitet og Håndverkertjenesteloven. Dette er ufravikelige krav og lover og sikrer at alle tekniske instalasjoner er lovlige og holder forventet standard. I henhold til håndverkertjensteloven er det 5 års garanti på hånverkertjenester.
Dere kan se og velge fliser hos Bergersen Flis på Sandbrekketoppen 36, Nesttun og hos Norfloor Bergen i Kanalveien 88. Ta kontakt med betjeningen og fortell dem at Flesland Flis skal pusse opp badet deres. Dere velger fliser og så vil de kontakte oss for mengde som skal bestilles. Husk – det ligger penger for fliser i tilbudet vårt, men disse vil vi kreditere på sluttfakturaen og belaste dere den faktiske kostnaden for flisene dere velger. Se beliggenhet og linker
Alle fliser er tilpasset sitt bruksområde, fliser på bad må være egnet for å tåle vann. Våre leverandører er behjelpelig med å finne fliser som er egnet for våtrom.
Baderomsinnredning kan du finne hos våre leverandører Norfloor i Kanalveien 88 og Bergersen Flis på Sandbrekketoppen 36, Nesttun. Se beliggenhet og linker
Våre leverandører Norfloor og Bergersen Flis tar seg av bestillingen på det som trengs, og har tett dialog med oss i Flesland Flis. Det eneste du trenger å tenke på er å velge ut de produktene du ønsker.