Nå får du også rørlegger hos Flesland Flis

Sammen med Morten Arnesen utgjør de starten på den nye rørleggeravdelingen hos Flesland Flis. De to har lang erfaring og god kompetanse innenfor rørleggerfaget.

– Vi er dreven på både rehabilitering og nybygg, og kan hjelpe til med det meste innenfor rørleggerarbeid rettet mot privatmarkedet, sier Tvedt.

Kan bookes til småjobber

Rørleggerne kan tilby mange tjenester. Flere enn rehabilitering av bad. Kanskje trenger du ny WC eller utekran med kaldt og varmt vann? – Vi kan bistå med alt fra å skifte kjøkkenbatteri til å skifte pumpe på hytten, sier han og understreker at Flesland Flis, med sin lange fartstid og gode renommé, er et sikkert valg dersom man trenger rørlegger. Han kan garantere god service og produkter av høy kvalitet.

– Flesland Flis har tverrfaglig kompetanse og dermed forståelse for jobben i sin helhet. Vi jobber effektivt og strekker oss langt for at kunden skal være fornøyd når vi er ferdige. I tillegg rehabiliteres det mange bad i året hos Flesland Flis. Vi har derfor mye kunnskap og gode løsninger til kundene våre, sier Tvedt.

En naturlig utvikling

Å starte egen rørleggeravdeling er, ifølge John Morten Tresmark i Flesland Flis, en naturlig utvikling av selskapet. Det passer godt med profilen – Nytt bad på 10 dager! – Ti dagers-garantien er jo en spenstig lovnad som mange stiller spørsmål ved om faktisk er mulig.

Vi klarer det fordi vi ikke har dødtid på våre prosjekter. Det er alltid en håndverker som holder på med prosjektet. Dette krever god planlegging og effektive og motiverte ansatte, sier han.

Langsiktig investering

Ved å ha egne rørleggere på huset vil Flesland ha enda bedre kontroll og effektiviteten blir bedre. Selvfølgelig vil det være gunstig økonomisk også. Tresmark understreker at det er viktig å sikre fremtidig drift og sikkerhet i et marked som koker.

– Vi tenker langsiktig og vil være en trygg og sikker leverandør av våre tjenester i mange år fremover. Dette gir trygge arbeidsplasser for de som er ansatt i Flesland Flis, og det gir trygghet for våre kunder som kan være sikre på at vi stiller opp dersom de trenger hjelp av oss igjen i fremtiden.

Rørleggerne kan blant annet bistå med følgende:

-Skifte varmtvannsbereder

-Skifte WC

-Montere skyllekar

-Montere eller skifte dusjvegger og badekar

-Skifte hovedstoppekraner

-Montere automatiske vannstoppere

-Montere utvendig spylekran

Book din rørlegger i dag! Befaringer og tilbud er gratis!