Flisetrender 2022. Farger og 3D fliser som popper

Fliser i store formater, sterke farger, en blanding av matte og blanke fliser som gir eksklusivt uttrykk. Dette er noen av flisetrendene vi kommer til å se mer av i 2022.

Vi tilbringer mer tid på badet nå enn før. Det er ikke lengre et rom med kun nødvendige funksjoner, nå ønsker vi oss hverdagsluksus og spafølelse.

Et tidløst design med rolige og behagelige farger, eller fargerike fliser som er litt mer utenom det vanlige. Flisetrendene for i år er for enhver smak.

Big slabs- fliser i storformat

Big slabs fliser med små enkle fuger kan gi et elegant og moderne utseende på badet ditt, samtidig kan store avlange fliser gi en illusjon av større takhøyde.

Store flater og mindre fuger gjør det enklere å holde rent.

Terazzo

Terazzopreget fliser er stadig like populært, gjerne mer ekstrem terazzo med enda større fargefragmenter. Disse flisene er svært holdbare, krever lite vedlikehold og er fine i kombinasjon med andre materialer.

Fliser med 3D effekt

Fliser med 3D effekt gir en fin kontrast til resten av baderommet og er et flott alternativ dersom du ønsker mer struktur på veggene. Disse flisene er WOW stripes.

Betonglook

Betonglook gir et tøft og industrielt preg på baderommet. De kommer i mange størrelser, med både kalde og varme toner.

Naturstein imitasjon

Keramiske fliser i natursteinimitasjon som granitt, stein eller marmor tar seg godt ut på et baderom. Marmorversjoner i spesielt grønt kombinert med jordtoner vil det stadig bli mer av.

For mer informasjon om fliser, ta en tur innom Flisekompaniet – Studio Bergersen sitt showroom på Nesttun eller la deg inspirere i de digitale flisekatalogene.