Inspirasjon fra Tapwell

Det handler om designet, tyngden og teksturen. Det handler om valg av materialer, pleie av detaljer og nøyaktigheten i hvert produksjons stadium. Alt sammen gir en følelse, og den kan egentlig ikke beskrives, bare føles. Det er en følelse du får hver morgen når du tar en dusj, hver dag når du bruker kjøkkenet og badet. En opplevelse som er tett forbundet med livskvaliteten i hverdagen.

Vi prioriterer et perfekt sluttresultat fremfor å gjøre det enkelt for oss selv. Vi blander ekte gull og platina i galvaniseringen. Vi lar designet kontrollere bredden på rørene i stedet for bare å bruke standarddimensjoner, og vi foretrekker å støpe alle små komponenter i messing. Samtidig er vi opptatt av å holde et anstendig prisnivå. Ofte er renovering av bad eller et nytt kjøkken en stor investering. Da er det viktig at detaljene som skiller seg ut gir et bedre helhetsinntrykk, det samme gjelder godt utvalgt tilbehør. De er smykkene til rommet.

Vi er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiør trender. Vi introduserer stadig nye design og utvikler sortimentet med innovative overflatebehandlinger. Og vi har naturligvis full oversikt over byggeforskrifter, forsikringskrav og installasjons metoder. Vi har samarbeidet med de samme italienske produsentene siden oppstarten for tjue år siden, fordi vi vet at de aldri tar noen snarveier. Vi setter alltid kvalitet fremst. For følelsens skyld.

Et kjøkken batteri er både et verktøy og en prydgjenstand. Med sin sentrale plassering tilfører det rommet karakter og personlighet, samtidig som det brukes dag ut og dag inn. Med våre mange forskjellige overflatematerialer og et stort antall modeller i moderne eller tradisjonell design, er det helt opp til deg hvilken følelse du vil skape. Du får den samme høye kvaliteten uansett hva du velger.

En oppvaskkum i et overflatemateriale som matcher kjøkken batteriet og annen kjøkkeninnredning skaper en helhetlig og velbalansert atmosfære. Våre oppvaskkummer finnes i enkelt- eller dobbeltversjoner og kan monteres nedfelt, i plan og med undermontering, og er naturligvis utstyrt med matchende sil.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring?

kontakt oss i skjema under: