Gull og lange gardiner er sesongens trender

Et frodig hjem:Skap din egen oase! Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. For de som ikke har så grønne fingrer er også kunstige planter blitt hipt og stuerent. Blomsterpotter og potteskjulere kommer i mange farger og fasonger. Kombiner gjerne ulike materialer, former og farger så skaper du et dynamisk og levende uttrykk.

Gull

Det er svært populært å bruke gull i interiøret og metallet gir huset glød og liv. Gull gir en følelse av eksklusivitet og luksus, og kan kombineres med de fleste farger og materialer.

Lange gardiner og «sheers»

Nå skal det være lange gardiner fra tak til gulv, og helst doble skinner eller gardinstenger, slik at du kan kombinere tynne gardiner som hindrer innsyn med «tyngre» dekorgardiner. Slike tynne gardiner, såkalte «sheers», var svært populært på 60-tallet, og nå er denne trenden tilbake. De tykke gardinene skal gjerne være i velur eller lin for å skape en eksklusiv hotellfølelse. Gardiner fra tak til gulv gir ikke bare en lun dekor, men er også funksjonelt som lyddempende og inndeling av soner.

Blomstermotiv

De siste årene har trenden med blomster og andre botaniske motiv fått en real oppblomstring, og det er mye å velge mellom både innenfor tapet og tekstiler som passer de fleste stilarter og personligheter. Det finnes blomster for deg som liker den søte, romantiske stilen og for deg som vil ha det røffere, med store blomster og mørkere farger.

Gulv med karakter

En økende trend er at vi ser nærmere på egenskaper og design, og velger ulike gulv til ulike rom. Gulvet kan virkelig bidra til å skape den stemningen og stilen du ønsker. Siden resten av interiøret gjerne er preget av duse farger, kan man være mer vågal når det gjelder valg av gulv. Dette bidrar også til å skape et interiør det er godt å være i, og som reflekterer de som bor der.

Glassvegg

Glassvegger er blitt veldig populært mellom bad og soverom, men brukes også mellom kjøkken og stue. Glass i interiør bevarer romfølelsen og slipper lyset inn i rommet, samtidig som det gir et visuelt lekkert og delikat uttrykk.

Kombinasjon av varme farger

Naturfarger er i vinden, og nå skal vi kombinere varme farger for å få gulv,vegger og de store elementene i et rom til å henge sammen. Hvite lister,tak og dører vil avta, og flere vil gå for farge i taket, kanskje ikke de sterkekontrastene, men en lys nyanse av veggfargen.