I 2021 er det farger som gjelder. Her er de nye flisetrendene.

Er du glad i farger har du muligheten til å gå all in. I 2021 er flisetrenden tydelig; cottofarger, blå/grønn pastel og rød. Håndlagde, blankglaserte fliser i mindre formater, japanskinspirerte fliser med flotte detaljer fra japansk kunst.

Formatene på flisene vil også endre seg litt, men det betyr ikke at flisene som var trendy i fjor, er ut i år. Tvert imot.

Trenden er storformatfliser

Store fliser er fremdeles populært og i år er det populært med størrelsen 120x120cm og helt opp til 270cm. Fliser i så store formater gir et eksklusivt og elegant utrykk, samtidig er de enkle å holde rene.

Korall

Korall er en utrolig fin farge som vil sette preg på enhver baderomsvegg. Flisen du ser her er i formatene 11,7x 11,7 cm. Du får den i seks forskjellige farger: Korall, Grønn, Grå, Grafitti, Gråbeige og hvit.

Storformatfliser

Trenden om storformatfliser passer godt inn på baderom, gang og stue. Utvalget av storformatfliser øker i takt med etterspørselen. Rengjøring av fliser i store formater er enkelt, da store fliser har færre fuger hvor støv og skitt samler seg.

Mindre formater

Sticks og avlange fliser i mindre formater blir mer og mer trendy. Fliser i 3×10 og opptil 10×30.

Fliser som fortsatt henger på i 2021

Hexagonfliser

Hexagonfliser har vært veldig populært en god stund, og det vil det fortsette å være. Forskjellen nå er at hexagonflisene skal ha mer farger nå enn tidligere.

Natursteinetterligninger

Fliser i natursteinetterligning fortsetter i trendbildet som før. Nå med mer fokus på europeiske steintyper som Ceppo di Gre- en naturstein som er særegen, opprinnelig fra Italia.

Terazzo

Terazzo fliser vil ikke forsvinne fra trendbildet med det aller første. Nå vil disse flisetypene finnes med enda større granulater og mer variasjon i farger.

Marmor look

Fliser med marmormønster har lenge vært i trendbildet. Fremover vil man se at denne flisetypen vil ha mer ekstreme mønster, samt at fargene vil være mer grønt, gull og gylne marmoreringer.

For mer inspirasjon og råd om valg av fliser; Ta en tur innom Bergersen Flis på Nesttun.