Baderomsinteriør 2020- Dansani Calidris og Dansani You

Baderommet brukes mer enn noen gang før, og vi bruker mer tid og penger på å style det for å få godfølelsen når man oppholder seg der.Mange er opptatt av miljøet; Det er designerne bak merket Dansani også. Interiøret er laget av bærekraftig materiale, som bidrar til å minske belastning på miljøet og klimaet.

Trenger du derimot litt inspirasjon og lurer på hva som rører seg på baderomstrendene for tiden, må du ikke gå glipp av det Danske designet Dansani.

Dansani Calidris

Dansani Calidris gir deg spesialtilpassete løsninger, du får utnyttet plassen på badet optimalt uten at det går ut over hverken funksjonaliteten eller utseende. Interiøret tilpasses alle typer bad, store som små, skråtak og alle andre romtyper, men det beste må være at du selv kan få spesiallakkert baderomsmøblene i akkurat den fargen du ønsker deg.

Nyheter i Calidris serien

Moon speil. For å sette den rette stemningen på baderommet, kommer Calidris serien med flere typer belysningsløsninger. Moon rammespeil med rundt design er laget med integrert LED lys og lysstyring. Det perfekte arbeidslyset uten irriterende skygger, her kan du velge mellom sort matt eller messingramme.Form glasservant. Her har du også muligheten til å få tilpasset servanten til ditt ønske, og velge mellom fire matte overflater: hvit, lys grå, mørk grå og sort. Form servanten er laget i et ripesikkert glassmateriale, og kan fås i enkel- eller dobbelservant, eller som benkeplateløsning.

Ønsker du å se nærmere på Dansani baderomsmøbler, så er vår samarbeidspartner Bergersen Flis i Bergen sitt showroom stedet å besøke. Her får du hjelp til å finne din baderomsstil og de rette fargene som passer perfekt til ditt nye bad.

Mer informasjon om baderomsinteriør og fliser finner du her.